Neera pálma- és juharszirup

5-féle pálmaszirupból és C-minőségű kanadai juharszirupból 9990,- Ft

Mennyiség: 

A Neera pálma- és juharszirup

  • A szirup a magas, de könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának köszönhetően megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára. Így ha méregtelenítünk, és néhány napra mellőzzük is a szilárd táplálék fogyasztását, az ezek hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint-ingadozás nem lép fel.
  • Könnyen felszívódik, gyorsan a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az emésztőrendszer számára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat.
  • A fák nedvéből nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot és vitamint, ami testünk egészséges működéséhez szükséges, így a méregtelenítés teljesen biztonságos, és nem éhezünk.
  • A Neera szirupból készült ital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából adódó stressz is csökken. Így a méregtelenítést könnyedén végezhetjük akár 10 napon keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot.

 

A Madal Bal NEERA szirup ásványi anyag összetétele 1000g (kb. 750 ml) szirupban: Kálium (K), 2700 mg – Kalcium (Ca) 1800 mg – Nátrium (Na) 370 mg – Magnézium (Mg) 150 mg – Cink (Zn) 55 mg – Mangán (Mn) 45 mg – Vas (Fe) 20 mg

 

Tápanyag összetétele 100g-ban: Víz 23,3% – Fehérje: 0,56% – Zsírok: 0,3 % – Szénhidrát: 74,6%